Utvikler med hjerte for fag

Er du vår neste utvikler i Bergen?

Her i Miles har vi alltid plass til dyktige utviklere med hjerte for fag. Ta kontakt med oss så finner vi ut sammen om vi er rett for hverandre.

Miles, en fremragende arbeidsplass

Vår visjon er å være en fremragende arbeidsplass, basert på verdiene faglig autoritet og varme.
Å være en fremragende arbeidsplass kan bety så mangt, men for oss handler det om tre ting:

Joseph og Teis

Livet som konsulent

Det handler først og fremst om deg som konsulent; at du trives i oppdraget ditt og har det bra. For å sikre det får alle som begynner hos oss en fadder, en som kan gi god veiledning når du trenger det. Vi vil også følge deg opp, etter dine ønsker og behov. Alt for å være sikker på at du har det bra.

Dette jobber vi med i Bergen
Milesere på tur på Fløyen

Sosialt

Selv om jobblivet er viktig, er det like viktig for oss at du føler deg hjemme hos oss sosialt. Gjennom året har vi flere sosiale møtepunkter, som vi kaller SMiles. Noen ganger drar vi også på tur sammen, som kolleger eller med familie. Sjekk Instagramkontoen vår for et innblikk i vårt sosiale liv i Miles.

Miles People på Instagram
Fagtørste Milesere på sikkerhetspresentasjon

Kompetanseheving

Det er et fint ordtak som sier; den som anser seg for ferdig utdannet, er ikke utdannet, men ferdig! Hos oss er det viktig at du ønsker å videreutvikle din kompetanse og å tilegne deg ny kompetanse for å være relevant i fremtiden. Derfor drar vi på kurs og konferanser i inn- og utland for å holde oss oppdatert. Vi møtes også så ofte vi kan for å dele vår kompetanse med hverandre.

Våre goder

Si hei til alle våre fine folk. Kanskje er de dine fremtidige kollegaer?

    Fyll ut navn og kontaktinfo så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende samtale:

    Vi bruker informasjonen bare til å kontakte deg, ingenting annet.