/Oslo

Miles Oslo jobber med noen av landets største kunder. Vi har mange spennende oppdrag innen bank og finans, telekom, fornybar energi og offentlig sektor. Vi har et levende sosialt og faglig miljø, som vi dyrker og er stolte av.

Miles Oslo AS
Bislettgata 4, 0170 Oslo
oslo@miles.no
+47 458 84 430 / +47 915 44 617

Konsulenter ved Miles Oslo fra kontoret på Bislett

Menneskene i Oslo

Her har du gjengen som bryr seg om hverandre, som gladelig diskuterer faglige utfordringer med deg, utveksler ideer, og som elsker å bruke tid sammen i sosiale sammenhenger:

Verdiene våre, faglig autoritet og varme, gjennomsyrer alt vi gjør og vi har troen på at et smidig tankesett er veien å gå. Vi som jobber i Miles brenner for det vi jobber med, vi elsker å snakke om faget vårt, og vi deler mer enn gjerne kompetansen vår med både kolleger og kunder. Dette er det vi jobber med i Oslo:

Systemutvikling og arkitektur

Systemutviklerne våre har solid kompetanse på mange områder innen utvikling og metodikk. Våre utviklere tar ofte teknisk ansvar eller teamansvar.

Arkitektene i Miles har høy utdannelse kombinert med erfaring fra noen av de mest komplekse IT-prosjektene i Norge. Dette har gjort oss til ett av landets ledende fagmiljøer innen arkitektur.

Rådgivning

Forretningsrådgivning leveres med faglig autoritet og varme, fordi strategiprosesser og endringsledelse først og fremst handler om mennesker.

Det ligger mange muligheter i bruken av moderne teknologi. Vi hjelper våre kunder til å utnytte disse muligheter for å nå sine forretningsmål.

Prosjektledelse

Prosjektlederne i Miles har lang erfaring fra et bredt spekter av IT-prosjekter – fra infrastruktur, prosessutvikling og anskaffelser til rene utviklingsprosjekter. Vi har et sterkt fagmiljø med mange prosjektledere som er sertifiserte i PMP og/eller Prince2.

Agile Coaching

Våre coacher hjelper team eller selskaper med forbedring av arbeidsprosesser ved hjelp av smidige metoder fra blant annet Lean og Kanban. Målet er fleksibilitet til å møte et marked i endring, samtidig som man opprettholder høy fart og kvalitet. Vi støtter og utfordrer både ledelse, tekniske team og den enkelte medarbeider.

Cyber Security

I Miles hjelper vi kunder å oppnå sikre løsninger som del av smidig produktutvikling. Med fokus på proaktive tjenester rundt modenhet, kultur, sikkerhetsarkitektur, sikker programmering og DevSecOps kan Miles hjelpe firmaet ditt utvikle løsninger som har rik funksjonalitet, skaper verdi for kunder, og har gode sikkerhetsegenskaper.

Testledelse

Testlederne våre jobber både med overordnet testledelse og gjennomføring av testing i prosjekter. De brenner for å innføre kvalitet i alle ledd i utvikling og forvaltning av programvare.

Konsulenttjenester

Miles leverer konsulenttjenester innen alle våre fagfelt i form av bistand, rådgivning eller smidige prosjektleveranser.

Vi bidrar med kompetanse og kapasitet i våre kunders eksisterende team eller prosjekter.

Livet som Mileskonsulent

Bilde av Nils Bøhmer Sjøberg og Nick Murison på kontoret ved Bislett

Vi tilbyr mulighet for faglig utvikling i spennende oppdrag og for minneverdige opplevelser som en del av et svært godt arbeidsmiljø. Vi er stolte av vår unike bedriftskultur, som preges av frihet og tillit. Som Miles-konsulent blir du oppfordret til å delta på spennende konferanser, får ubegrenset tilgang på fagstoff og bøker og blir oppmuntret til å påvirke hvordan vi skal utvikle oss.

Kim Vu og Gerd Stalheim Wiggen fra kontoret til Miles Oslo

Vi jobber med noen av Norges største og mest spennende kunder, med oppdrag innen blant annet finans, forsikring, telekom, fornybar energi og offentlig sektor

Sammen finner vi de oppdragene som er spennende og utviklende for deg. Er du fornøyd med oppdraget ditt, blir som oftest kunden også fornøyd.

Miles logo på kontoret ved Bislett

Vi har kontorer vegg-i-vegg med Bislet stadion. Fra vår fantastiske takterasse har vi perfekt utsikt til arrangementer som Bislett Games og Findings Festival. Kontoret brukes også hyppig til sosiale aktiviteter, og vi låner gjerne ut lokalene til ansatte i helgene. Her har det vært bryllup, konfirmasjoner, bursdager og barnedåp.

Fag- og interessegrupper Miles Oslo

Hos oss driver de ansatte fagmiljøene. Vi har spurt våre kolleger om deres faglige interesser og har startet opp fag-/interessegrupper basert på svarene vi fikk. Gruppene er helt autonome og styrer selv møtefrekvens, innhold og tidspunkt. Hver gruppering har en eller flere fasilitatorer, som har ansvar for å organisere at møter blir holdt. Grupperinger kan oppstå eller dø hen avhengig av interesse. På møtene kan vi hente inn eksterne foredragsholdere, holde presentasjoner for hverandre, ta med real life use case eller bare diskutere interessante problemstillinger. Her er interessegruppene vi har per i dag:

Big Data, AI og Maskinlæring

Kunstig intelligens, eller nærmere bestemt maskinlæring, har fått enormt fokus i den senere tid. Vi tror at de fleste applikasjoner får en intelligent komponent i fremtiden. Vi følger med på hva som skjer i markedet og bygger kompetanse innenfor både data engineering og data science. Maskinlæring vil få stor påvirkningskraft på forretningsstrategi og endringsledelse fremover.

Cloud

De store skyplattformene er i rivende utvikling, og de fleste bedrifter har skyen som en del av sine transformasjonsplaner. Her deler vi kompetanse på de ulike plattformene og diskuterer strategiske og arkitekturmessige valg.

Endringsledelse

Evnen til å omstille seg er i vinden som aldri før, enten det gjelder endrede prosesser eller ny teknologi. Hvordan skal endringer drives frem samtidig som man tar vare på menneskene? Hvordan skal man høste mest mulig gevinst av endringene? Vi sitter ofte på kundesiden og deler våre erfaringer med de forskjellige kundene for å lære av hverandre.

Fintech

“Banking is necessary, banks are not”, uttalte Bill Gates helt tilbake i 1994. Siden den gang har utviklingen i finansnæringen vært enorm, og Gates’ spådom er i ferd med å bli en realitet. Tradisjonelle banker og finansaktører blir utfordret fra mange hold, samtidig som teknologi, endrede forretningsmodeller og nye reguleringer gjør at Fintech-bølgen skyter ytterligere fart. I Miles har vi et tverrfaglig team som dypdykker i utvalgte muligheter og trusler som denne markedsutviklingen skaper.

IoT

Antall dingser som blir tilknyttet internett er aksellererende. Dette gir mange nye muligheter og transformerer flere bransjer. Her deler vi vår kompetanse og har ofte hackatons. Vi er i gang med å bygge et selvgående drivhus på vår fantastiske terrasse på Oslo-kontoret.

Smidig

Enhver organisasjon må omstille seg til å håndtere hurtige endringer. Vi tror at smidig er veien å gå, og at det må baseres på tillitsbasert ledelse og Beyond Budgeting-prinsippene. Vi tenker smidig gjennom hele prosessen fra ledelse til utvikling og forvaltning. Her bygger vi kompetanse og snakker om utfordringer vi møter i hverdagen.

Vi har alltid jobb til de riktige menneskene!

Enten du er et ungt talent eller en erfaren konsulent og synes at Miles høres ut som en spennende arbeidsplass, send oss en søknad eller ta kontakt for en uforpliktende prat.

    Alle felt merket med * må fylles inn før du sender søknaden.